Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Εμπαίζουν τον Μητροπολίτη Άνθιμο

Στα χαρακώματα Κανάκης και Άνθιμος (video)




από το nooz.gr
Στα δικαστήρια φαίνεται ότι θα λύσουν τις διαφορές τους ο Αντώνης Κανάκης και ο Μητροπολίτης Άνθιμος, μετά και το νέο video που έπαιξαν οι ''Ράδιο Αρβύλα'' στην εκπομπή τους και δείχνει τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης σε ρόλο σατανιστή τραγουδιστή!

Η κόντρα του Μητροπολίτη με τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του δεν είναι καινούρια... Πολλές φορές οι ''Ράδιο Αρβύλα'' έχουν εξαπολύσει τα σατιρικά τους βέλη κατά του Άνθιμου, ο οποίος δε γελάει και τόσο με το χιούμορ τους... Έτσι τους έστειλε εξώδικο, προκειμένου να μην ασχοληθούν ξανά μαζί του.


Σιγά μην τον έπαιρνε από κάτω τον Αντώνη Κανάκη, που φυσικά και ασχολήθηκε ξανά με την... περίπτωση Άνθιμου. Έτσι στην χθεσινή (23/3) εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα, προβλήθηκε ένα video, που δείχνει τον Άνθιμο να κάνει μία χειρονομία (που μοιάζει σατανιστική), ενώ βρισκόταν στο ''παράθυρο'' της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Αυτιά στο Alter.


Με αφορμή αυτό, οι Ράδιο Αρβύλα τον παρουσίασαν - με την κατάλληλη μουσική επένδυση κιόλας - με σατανιστή τραγουδιστή!


Έξαλλος ο Άνθιμος συγκάλεσε εκτάκτως συμβούλιο με τους συνεργάτες του.


Σύμφωνα λοιπόν με τον δικηγόρο του, κύριο Αντώνη Οικονόμου, που μίλησε στο ''Πολύ Μπλα Μπλα'', θα κινηθούν νομικά...


«Θα κινηθούμε νομικά βάσει του νόμου περί Τύπου, εναντίον του Αντώνη Κανάκη, της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» και του σταθμού, αφού δεν συμμορφώθηκαν μετά το εξώδικο», είπε.


Κάτι μας λέει ότι ούτε αυτό θα το αφήσει ασχολίαστο ο Κανάκης από το ''Ράδιο Αρβύλα''.


Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από την εκπομπή


2 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΜΑΜΗ,ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΑΒΙΝΟ ΚΤΛ?
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΙΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙ΄ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ είπε...

    Εγω θα επεκταθώ και λιγο πιο περα απο αυτό που λες.Γιατί δεν κοροϊδεύουν εναν τεκτονα η ενα άλλον αρχηγό απο αλλη θρησκεια;Η απαντηση είναι μια γιατί ολοι τους είναι υπακουα όργανα του Κισσιγκερ και των ομοίων του.Καλη σου μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή