Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Το ΠΑΣΟΚ παραδίδει την Θράκη στο τουρκικό προξενείο



230310-sismanogleioΠροωθεί την Σιμπέλ Μουσταφάογλου για το νοσοκομείο Κομοτηνής

Κάποιοι αφελείς ίσως ακόμα πιστεύουν τα όσα «απίστευτα» περί «open government» έλεγε και εξακολουθεί να λέει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Εδώ όμως τώρα, έχουμε να κάνουμε όχι μόνο με καταστρατήγηση της ανοικτής διαβούλευσης (αυτή ήταν άλλωστε αναμενόμενη), αλλά και παράδοση του κρατικού μηχανισμού στα χέρια επικίνδυνων στοιχείων. Έτσι, στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Κομοτηνής, μεθοδεύεται από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και βουλευτή Ροδόπης, η τοποθέτηση ως διευθύντριας της μουσουλμάνας υποψήφιας ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Σιμπέλ Μουσταφάογλου. Η προαναφερόμενη κυρία, που δεν έχει τα προσόντα για αυτή τη θέση, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Γερμανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου... της Άγκυρας (!) και ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου ξένων γλωσσών στην Κομοτηνή. Αυτά διαβάσαμε στο βιογραφικό της. Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα, η κυρία αυτή δεν διαθέτει καν πτυχίο: «Αν δει κανείς το βιογραφικό της, η συγκεκριμένη κυρία εμφανίζεται ότι σπούδασε στο Τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Άγκυρας, ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει με υποτροφία του Πανεπιστημίου Μονάχου, δύο κύκλους μετεκπαιδευτικών μαθημάτων στην Γερμανία. Δυστυχώς για το ΠΑΣΟΚ τίποτα απ' αυτά δεν ισχύει και οι άνθρωποι οι οποίοι την έχουν περιβάλει στους κύκλους τους, έχουν πέσει θύματα αυτής της κακόγουστης πλεκτάνης!» . Το 2002, είχε εκλεγεί νομαρχιακή σύμβουλος με τον «πράσινο» συνδυασμό του Άρη Γιαννακίδη. Έχει συνεργαστεί με το ΙΣΤΑΜΕ σε θέματα μειονότητας. Σύμφωνα με παράγοντες της Κομοτηνής, η εν λόγω κυρία έχει αντιλήψεις, χειρότερες και από εκείνες του Τούρκου προξένου. Στην εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής, διαβάσαμε (με ημερομηνία 26 Ιουλίου 2007) τα κάτωθι:
«Κάτω από τη σημαία του κρατιδίου της Δυτικής Θράκης που έβαλε στόχο "αμέτι - μουχαμέτι να δημιουργήσει η Άγκυρα κατά το πρότυπο της τουρκικής δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου, εν μέσω Τούρκων ντυμένων με στολές πολεμιστών Οθωμανών και τραγουδώντας ύμνους και παιάνες έγινε πριν μερικές μέρες η 9η γιορτή - πανηγύρι των "Τούρκων Δυτικής Θράκης" στην Προύσα. Παρόντες πολλοί "Έλληνες πολίτες" και "πολίτες της ΕΕ", ο αντινομάρχης κ. Χατζηοσμάν, η νομαρχιακή σύμβουλος και αντινομάρχης Σιμπέλ Μουσταφάογλου, η πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Γκ. Καραχασάν, ο βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ, η χήρα Σαδίκ, οι ψευτομουφτήδες Μετέ Ξάνθης και Σερίφ Ροδόπης, ο πρόεδρος της Ε.Τ.Ν. Κομοτηνής που καταργήθηκε με απόφαση του Αρείου Πάγου, Αδνάν Σελίμ, ο καταγόμενος από την Ροδόπη βουλευτής Προύσας Μουσταφά Ντουνέρ, ο Ερόλ Κιασήφογλου, πρόεδρος του συλλόγου "Αλληλεγγύη" Δυτικοθρακιωτών, αιρετών, δημάρχων, αντιδημάρχων, κοινοταρχών, ενώ όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του συλλόγου "Τούρκων Δυτικοθρακιωτών" ο Κιασήφογλου διαβάστηκε και το μήνυμα της ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης».
Τι δήλωνε όμως η ίδια η Σιμπέλ Μουσταφάογλου, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές του 2007, σε συνέντευξή της; Διαβάστε:
«πιστεύω πως αν αξιοποιήσουμε καλά αυτή την ευκαιρία, θα έχουμε πιο δυναμική εκπροσώπηση στο ελληνικό κοινοβούλιο με τους δύο μειονοτικούς βουλευτές. Στην περιοχή μας υπάρχουν τέσσερις αξιόλογοι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν από τα δύο μεγάλα κόμματα. Μεταξύ αυτών των υποψηφίων, δύο ονόματα είναι αυτά που μπορούμε να βγάλουμε πιο εύκολα, σε αυτά πρέπει να κατευθυνθούμε. Πρέπει να έχουμε υπόψη και τον κίνδυνο ώστε να μην μπορέσουμε να βγάλουμε κανένα βουλευτή διαμελίζοντας τις ψήφους μας ανάμεσα σε αυτούς τους τέσσερις δυνατούς υποψηφίους και πρέπει να ψάξουμε για τη μέθοδο της εύκολης εκλογής δύο βουλευτών οι οποίοι είναι ο Αχμέτ Χατζηοσμάν και ο Ιλχάν Αχμέτ. Για αυτό το λόγω, ενεργώντας πολύ προσεκτικά, πρέπει να κάνουμε πολύ προσεκτική κατανομή των ψήφων μας».


www.elkosmos.gr

2 σχόλια:

  1. Αυτοί " ενεργούν πολυ προσεκτικά " .. εμεις τι κάνουμε..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς εχουμε ναρκωθεί απο τα ΜΜΕ και ψαχνουμε ποιος θα παντρευτεί την Τζούλια και αν η Σάσα κανει βίζιτες.Εδω η Ελλάδα ξεπουλιέται και έμεις το....χαβά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή