Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

Η Τουρκία θα πάρει και το... Φαρμακονήσι!aigaio_tourkiaΕχθρικές ενέργειες σημειώνονται από νωρίς το πρωί κατά της κυριαρχίας μας από τους Τούρκους, στο Ανατολικό Αιγαίο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Φαρμακονησίου. Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι παρενόχλησαν από το ραντάρ της Ντάτσα και μέσα από τη συχνότητα κινδύνου ελικόπτερο του Λιμενικού μας Σώματος που πετούσε κοντά στο Φαρμακονήσι και το κάλεσαν να… εγκαταλείψει την περιοχή!

Και δεν έμειναν εκεί: λίγο αργότερα, ελικόπτερο του ΛΣ προσεγγίστηκε από δύο τουρκικά F-16 σε απόσταση μισού ναυτικού μιλίου, ενώ αυτό πετούσε εντός του ελληνικού εναέριου χώρου. Ακολούθησε η άφιξη δύο ελληνικών Mirage-2000, που προσέγγισαν τα τουρκικά F-16 σε απόσταση ενός ναυτικού μιλίου. Αμέσως μετά τα τουρκικά μαχητικά αποχώρησαν, εκτελώντας προκλητική υπερπτήση άνωθεν του Φαρμακονησίου.

O στόχος της Αγκυρας είναι προφανής: Θερμό επεισόδιο, επέμβαση των ΗΠΑ στην περιοχή και... συγκυριαρχία στο "ειρηνικό" - αλλά και γεμάτο πετρέλαιο - Αιγαίο. Το κακό είναι ότι ακριβώς επειδή χρόνια τώρα ακολουθούμε αυτή την "ήπια" πολιτική της... μη πρόκλησης, τα γεράκια της Αγκυρας έχουν πειστεί ότι το παραπάνω σενάριο μπορεί να γίνει πραγματικότητα!


www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου