Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

Χάνουν τα όπλα τους.... οι Ελληνες αστυνομικοί.

Προσέχεται όπου και να είστε σε όποια τουαλέτα και πηγαίνεται αν θα βρείτε καποιο όπλο θα είναι μάλλον απο Ελληνα αστυνομικό και να το παραδώσεται άμεσα στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

Όπλο μυστήριο στο «Ελ. Βενιζέλος»

Στέφανος ΧίοςΤον... παπά με την ενημέρωση και την πλήρη διαφάνεια παίζει, εδώ και 16 μέρες, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, τη «φοβερή» αποκάλυψη την ήξεραν και οι… πέτρες στον ευρύτερο χώρο του διεθνούς αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», για την εύρεση ενός όπλου, τύπου Glock, στις τουαλέτες των αστυνομικών υπηρεσιών του. Ο μόνος που δεν το ήξερε, ήταν ο ελληνικός λαός, που έχει πληρώσει και εξακολουθεί να πληρώνει εκατοντάδες δισεκατομμύρια, για την ασφάλεια του επιβατηγού κοινού και των πτήσεων.


Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, κι ενώ ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τις αρχές ασφαλείας, το όπλο εντοπίστηκε το μεσημέρι της 7ης Μαρτίου στην τουαλέτα του κτιρίου 10, μέσα σε… ρολό από χαρτί υγείας. Το όπλο βρέθηκε τυχαία, καθώς όργανο της τάξης που πήγε να κάνει τη σωματική του ανάγκη, διαπίστωσε ότι το ρολό υγείας ήταν υπερυψωμένο, δεν… γυρνούσε και είχε μαγκώσει. Ιστορία, δηλαδή, για γέλια και για κλάματα σε ένα από τα πιο ασφαλή αεροδρόμια του κόσμου.

Στην έρευνα που έγινε στο… χαρτί υγείας, ανακαλύφθηκε το όπλο. Στην αστυνομική υπηρεσία του αεροδρομίου σήμανε συναγερμός. Το Glock παραδόθηκε την ίδια μέρα στη Σήμανση της Ασφάλειας Αττικής, όμως το περιστατικό κρατήθηκε μυστικό. Κατά τις ίδιες πηγές, ο χώρος που βρέθηκε το «σιδερικό» είναι προσβάσιμος και στο κοινό, αλλά και στους επισκέπτες που επιθυμούν να δουν όσους «φιλοξενούνται» στα κρατητήρια και στους χώρους της αστυνομικής υπηρεσίας του αερολιμένα.


Όπως έγινε γνωστό, το όπλο ανήκε σε αστυνομικό της Θεσσαλονίκης, δεν ήταν το υπηρεσιακό, που του είχε δοθεί από το Τμήμα όπου υπηρετούσε, και το είχε αγοράσει ως δεύτερο επικουρικό οπλισμό με δικά του έξοδα, όπως προβλέπεται, μετά από άδεια της υπηρεσίας του. Φέρεται να είχε κλαπεί από το σπίτι του μετά από διάρρηξη και είναι εξαιρετικά περίεργο και ύποπτο πώς είχε «ταξιδέψει» στην Αθήνα, με ποιο σκοπό και για ποια άδηλη και επικίνδυνη χρησιμότητα είχε «κουκουλωθεί» με το χαρτί υγείας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το περιστατικό, στην είσοδο των χώρων του επισκεπτηρίου τοποθετήθηκε ειδικό μηχάνημα ανίχνευσης μεταλλικών αντικειμένων, το οποίο, μέχρι τώρα, δεν υπήρχε! Ένα ακόμα γεγονός που γεννά πλήθος ερωτημάτων για τα χαλαρά μέτρα ασφαλείας στο συγκεκριμένο μέρος του αεροδρομίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί, τέλος, όπως υποστηρίζουν αξιωματικοί της Αστυνομίας, ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο το όπλο να ανήκει σε άλλο αστυνομικό, που μπορεί να είχε αγοράσει το Glock από μικρεμπόρους, οι οποίοι πουλούν «σιδερικά» στη «μαύρη αγορά».


Το ερώτημα είναι γιατί δεν το αγόρασε νόμιμα και δεν το δήλωσε (αφού είχε την υπηρεσιακή δυνατότητα) και γιατί το άφησε στις τουαλέτες.

www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου