Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Πως διατηρούνται οι Star;

Οι διάσημες σταρ κάνουν προσπάθεια για να διατηρούν το σώμα που βλέπουμε και θαυμάζουμε σε αυτές.

Η 41χρονη ηθοποιός Jennifer Aniston λατρεύει να κάνει yoga. Εδώ και πολλά χρόνια κάνει μαθήματα με την προσωπική της γυμνάστρια Mandy Ingber. Επίσης, η Jennifer πίνει καθημερινά πολύ νερό κι όταν βγαίνει έξω προτιμά ένα ποτήρι σαμπάνια αντί κάποιου παχυντικού κοκτέιλ.

Το άψογο σώμα  της Jennifer AnistonΤο άψογο σώμα της Jennifer Aniston
Για να διατηρείτε σε φόρμα η Cameron Diaz της αρέσει να δαμάζει τα κύματα αφού ασχολείται με το σερφινγκ. Όπως ίδια έχει δηλώσει είναι αναζωογονητικό για κείνη και άρχισε να ασχολείται με το άθλημα για χάρη των γυρισμάτων της ταινίας «Οι άγγελοι του Τσάρλι».
Η  Cameron Diaz "δαμάζοντας" τα κύματαΗ Cameron Diaz "δαμάζοντας" τα κύματα
Η αγαπημένη γιατρός του Grey’s Anatomy, Emma Pompeo έχει επανέλθει στα κιλά της, μετά από την γέννηση της κόρης της, με την βοήθεια του προσωπικού της γυμναστή, Gregg Miele. Το πρόγραμμα της Emma περιλαμβάνει διατάσεις, αντοχή και μποξ. Επίσης, έχει περιορίσει σε μεγάλο βαθμό το φαγητό απ’ έξω.

Η Ellen Pompeo  σε φόρμα
Η Ellen Pompeo σε φόρμα


Η λάτρης του Twitter, Demi Moore φρόντισε να ενημερώσει τους θαυμαστές της μέσω αυτού για την εμμονή της με την σειρά εκγύμνασης P90X, στην οποία περιλαμβάνονται διάφορα προγράμματα.

Η τέλεια  γραμμή της Demi Moore
Η τέλεια γραμμή της Demi Moore


Για να διατηρεί την γραμμή της η Gwyneth Paltrow συνδυάζει την γυμναστική με ένα πρόγραμμα διατροφής. Η προσωπική της γυμνάστρια Tracy Anderson, η οποία συνεργάζεται και με την Madonna, της προτείνει χορό, αεροβική και μπαλέτο.

Οι δύο φίλες  γυμνάζονται μαζί
Οι δύο φίλες γυμνάζονται μαζί


Η Jennifer Lopez μετά την γέννηση των διδύμων της έβαλε στόχο να χάσει τα κιλά και έτσι τα κατάφερε. Τώρα η τραγουδίστρια και ηθοποιός συνεργάζεται με τον γυμναστή Gunnar Peterson τρεις φορές την εβδομάδα. Όταν η Jennifer ταξιδεύει για δουλειές ο γυμναστής της στέλνει μέσω e-mail ασκήσεις γυμναστικής.
Η  Jennifer Lopez αγαπάει ιδιαίτερα τον αθλητισμόΗ Jennifer Lopez αγαπάει ιδιαίτερα τον αθλητισμό
www.newsit.gr

2 σχόλια:

  1. Νους υγιής εν σώματι υγιεί..Όλοι πρέπει να διατηρούμαστε.. οχι μόνο οι star!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε.Π είπε

    Συνφωνώ ειδικά τωρα που πλησιάζει το καλοκαίρι και θα αρχίσουν τα μπάνια, πρεπει καπως να είμαστε.Δεν ξέρω αν προλάβουμε να γίνουμε star αλλά κατι πρέπει και εμείς να προβάλουμε.Καλό σου απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή