Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Η Ναταλία Λιονάκη επέστρεψε οριστικά στο σπίτι της!




Η γνωστή ηθοποίος που απασχόλησε το πανελλήνιο με την απόφασή της να εγκαταλείψει τα εγκόσμια, αλλάζει πάλι ρότα και ξεκινάει νέα ζωή μακριά από το μοναστήρι.

Η Ναταλία Λιονάκη εγκατέλειψε την Ιερά Μονή Μοίρας που βρισκόταν, στα μέσα Φεβρουαρίου, με το πρόσχημα να πάει να δει την μητέρα της. Έκτοτε δεν ξαναγύρισε στην Μονή αλλά ξεκίνησε με δειλά βήματα μια νέα ζωή.

Το μοναδικό της στήριγμα είναι η μητέρα της Τζένη Λιονάκη, που παλαιότερα δήλωνε ότι έχουν κάνει πλήση εγκεφάλου στην Ναταλία κι πως η κοπέλα που μιλάει μαζί της δεν είναι η κόρη της. Στον πατέρα Απόστολο αποδίδει την ευθύνη για τον εγκλεισμό της κόρης της στο μοναστήρι η Τζένη Λιονάκη, ο οποίος έχει σταματήσει την καθημερινή του παρουσία στη Μονή από τότε που έφυγε η Ναταλία.

Τώρα πια, η Ναταλία προσπαθεί να κάνει νέα βήματα, αποφεύγοντας όμως κάθε επικοινωνία ακόμα και με τους στενούς φίλους που εμπιστευόταν κατά την διάρκεια του μοναχισμού. Με βαθιά πίστη στο Θεό, διαβάζει καθημερινά την Αγία Γραφή και προσεύχεται.

Η πρώτη φορά που βγήκε από το σπίτι της όλο αυτό το διάστημα, ήταν την Μεγάλη Παρασκευή που πήγε να προσκυνήσει τον Επιτάφιο.


www.sigmalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου