Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010

Γελάνε και τα αυτιά του!!!


Μέσα στην τρελή χαρα, σαν μικρό παιδί κάνει ο Γιώργος.Γελανε και τα αυτιά του για την επιτυχία του.Μοιάζει σαν ενα παιδί που μετά απο επίμονες παρακλήσεις του αγόρασαν οι γονείς του το αγαπημένο του παιχνίδι .Το ερωτημα είναι ο Γιώργος έχει διαβασει τις οδηγίες χρήσεως του παιχνιδιού ή θα ξαναβρεθούμε παλι στην αγχωτική κατασταση που είμασταν;


Τη μεγάλη του ικανοποίηση εξέφρασε ο έλληνας πρωθυπουργός για τη συμφωνία που ουσιαστικά δεν επιλύει το ελληνικό πρόβλημα των υψηλών επιτοκίων.

Μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup όπου η συμφωνία επικυρώθηκε χωρίς καμία αλλαγή σύμφωνα με πληροφορίες, ο έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη συμφωνία που επετεύχθη ανάμεσα σε Γερμανία και Γαλλία.

Το μόνο που ανακοίνωσε ο έλληνας πρωθυπουργός ήταν πως ησυμφωνία αφορά έναν ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης με μειοψηφική συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Όπως δήλωσε ο κ. Παπανδρέου οι κόποι και οι θυσίες του ελληνικού λαού έπιασαν τόπο, με την Ελλάδα να δείχνει την ικανότητά της να αντιδρά έγκαιρα για την αντιμετώπιση της κρίσης, δηλώνοντας παράλληλα πως η Ευρώπη έκανε ένα μεγάλο βήμα.

Παράλληλα δήλωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση βρέθηκε μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έτσι όλοι οι ευρωπαίοι κατάφεραν να προστατέψουν το κοινό νόμισμα του ευρώ. Ο κ. Παπανδρέου επεσήμανε πως από τη συμφωνία αυτή βγαίνει πιο ισχυρή η Ελλάδα από την κρίση και η ελληνική κυβέρνηση κατάφερε να πείσει για την αξιοπιστία της Ελλάδας, που όπως σημείωσε έχει σχέδιο και στρατηγική.


πηγή:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου