Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Δευτέρα, 5 Απριλίου 2010

Συνελήφθησαν σωματέμποροι, κρατούσαν κοπέλα σε συνθήκες σκλαβιάς


Τη σύλληψη ενός ζευγαριού Νιγηριανών, οι οποίοι κρατούσαν μια νεαρή συμπατριώτισσα τους κλειδωμένη σε δωμάτιο και την υποχρέωναν να εκπορνεύεται, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι συλλήψεις έγιναν ύστερα από τηλεφώνημα της 21χρονης κοπέλας, η οποία κάλεσε την άμεση δράση, ζητώντας βοήθεια. Η αστυνομία μετέβη στη διεύθυνση που τους έδωσε η γυναίκα και την απελευθέρωσαν, συλλαμβάνοντας τους δυνάστες της. Ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι κύκλωμα σωματεμπορίας προσέγγισε πριν από επτά μήνες το θύμα, στη Νιγηρία και την έπεισαν να μεταναστεύσει στην Ελλάδα. Όταν έφτασε -και αφού ζήτησε πολιτικό άσυλο- την παρέλαβαν οι δύο σωματέμποροι, 39 και 29 ετών, οι οποίοι την ξυλοκόπησαν επανειλημμένα, απείλησαν τη ζωή της και την υποχρέωσαν να εκδίδεται.

Ανήμερα το Πάσχα, αρνήθηκε να συνεχίσει να εκδίδεται, με αποτέλεσμα να υποστεί νέο ξυλοδαρμό. Κατάφερε, όμως, να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία χωρίς να γίνει αντιληπτή. Η κοπέλα είπε ότι είχε δώσει στους προαγωγούς της συνολικά 5.000 ευρώ. Από έρευνες στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4.150 Ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Το θύμα φιλοξενείται σε ξενώνα του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου