Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Πάγωμα μισθών στον ιδιωτικό τομέα


Ετοιμη να εφαρμόσει τριετές πάγωμα μισθών στον ιδιωτικό τομέα εμφανίζεται η κυβέρνηση καθώς ο Γ. Πεταλωτής χαρακτήρισε ειλημμένη τη σχετική απόφαση εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία με τους κοινωνικούς εταίρους.

Πιο κοντά παρά ποτέ βρίσκεται η κυβέρνηση στο να εφαρμόσει τριετές πάγωμα μισθών στον ιδιωτικό τομέα καθώς o Γ. Πεταλωτής χαρακτήρισε ειλημμένη τη σχετική απόφαση σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με τους κοινωνικούς εταίρους.


Πάγωμα μισθών στον ιδιωτικό τομέα

Στη σημερινή ενημέρωση προς τους πολιτικούς συντάκτες, ο κ. Πεταλωτής ρωτήθηκε «εάν η κυβέρνηση σχεδιάζει να προχωρήσει σε πράξη νομοθετικού περιεχομένου για το τριετές πάγωμα των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, σε περίπτωση που δεν υπάρξει ανάλογη απόφαση στις διαπραγματεύσεις των κοινωνικών εταίρων».

Η απάντηση του κ. Πεταλωτή δεν αφήνει πολλές αμφιβολίες για τις προθέσεις της κυβέρνησης: «Αυτό είναι μία απόφαση που έχει ληφθεί. Το πώς θα εξειδικευτεί, είναι νομοτεχνικό θέμα».

Σε ανάλογη εκτίμηση είχε προβεί την Παρασκευή ο υπ. Εργασίας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος σήμερα ενημέρωσε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο ΚΤΕ Εργασίας του κόμματος.

Δημ. Αλειφερόπουλος

www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου