Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Κόβουν τα δέντρα για να καταπολεμήσουν την πορνεία...


Η τοπική κυβέρνηση της περιφέρειας Αμπρούτσο στην κεντρική Ιταλία αποφάσισε να καταπολεμήσει την πορνεία που λαμβάνει χώρα σε δασώδη περιοχή, κατά μήκος του ποταμού Τρόντο, αποψιλώνοντας το δάσος

Υιοθετώντας μια λογική τύπου «πονάει δάκτυλο, κόψει... χέρι», η τοπική κυβέρνηση της περιφέρειας Αμπρούτσο στην κεντρική Ιταλία αποφάσισε να καταπολεμήσει την πορνεία που λαμβάνει χώρα σε δασώδη περιοχή, κατά μήκος του ποταμού Τρόντο, αποψιλώνοντας το δάσος.


Κόβουν τα δέντρα για να καταπολεμήσουν την πορνεία...
Αφού πρώτα είδαν όλα τα μέτρα τους (τις κάμερες παρακολούθησης, τις 24ωρες περιπολίες, τις αιφνιδιαστικές εφόδους, την επιβολή αυστηρών προστίμων στους πελάτες κ.α.) να πέφτουν στο κενό, οι αρχές ανακοίνωσαν στα τέλη του Αυγούστου πως προτίθενται να κόψουν οτιδήποτε υπάρχει «γύρω από τον ποταμό καθώς και κατά μήκος αυτού», οτιδήποτε δηλαδή αποτελεί εν δυνάμει καταφύγιο για τις περίπου 600 πόρνες που εκδίδονται στην περιοχή και τους πελάτες τους.

Στο άκουσμα της απόφασης, τρεις περιβαλλοντικές οργανώσεις (συμπεριλαμβανομένης της WWF) αντέδρασαν εντονότατα καταγγέλλοντας πως έτσι, θα καταστραφούν συνολικά 280 στρέμματα δασότοπου με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το τοπικό οικοσύστημα.

ΣΚΑΦ.

www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου