Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

Απίστευτο! Οι βουλευτές δωρίζουν τους μισθούς και τις συντάξεις τους!

"Οι επιπτώσεις απο την ραδιενέργεια είναι.Μπόρα είναι όμως θα περάσει"


του Κώστα Χαρδαβέλλα

Σε μία χώρα που καθημερινά βυθίζεται στα σκάνδαλα και τη διαφθορά, η είδηση αυτή μοιάζει σαν όαση! Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση στην ελληνική βουλή, οι έλληνες βουλευτές έλαβαν με απόλυτη πλειοψηφία την πιο γενναία απόφαση που έχει ψηφιστεί ποτέ: να δωρίσουν τους μισθούς αλλά και τις συντάξεις τους προκειμένου να συνεισφέρουν εμπράκτως στην τραγική οικονομική κατάσταση που διανύει η χώρα!

Σύμφωνα με την τροπολογία που πέρασε χθες αργά το βράδυ, οι βουλευτές των οποίων η ακίνητη περιουσία και οι καταθέσεις, ξεπερνούν ένα συγκεκριμένο όριο, θα δωρίζουν ολόκληρη την βουλευτική αποζημίωση και σύνταξη, σε ένα ειδικό ταμείο που θα δημιουργηθεί γι αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου, θα συνεισφέρουν ανάλογα με το οικογενειακό εισόδημά τους, ένα μέρος του μισθού τους. Παράλληλα, αποφασίστηκε να καταργηθούν εντελώς οι αμοιβές για επιτροπές καθώς και κάθε είδος φοροαπαλλαγής που ίσχυε μέχρι σήμερα για τους 300 της ελληνικής Βουλής.

Τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται στον ειδικό λογαριασμό, θα διατίθενται για νέους ανέργους, άπορες οικογένειες, άρρωστα παιδιά κλπ.

Η απόφαση αυτή, έρχεται να αποδείξει εμπράκτως - για πρώτη φορά- ότι οι Έλληνες βουλευτές συνειδητοποιούν πως σε μία χώρα όπου όλα αλλάζουν και οι πολίτες δοκιμάζονται σκληρά, οι πολιτικοί δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα προνόμια της προ ΔΝΤ Ελλάδας!

Επιτέλους, ένα "φως" στο σκοτάδι και την σαπίλα του πολιτικού μας συστήματος!


www.newsbomb.gr

2 σχόλια:

  1. Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

    Σωστά το είπες.Εφοσον είναι σήμερα προταπριλια μπορούν αν λένε ότι θέλουν.

    Καλό σου βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή