Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Σοκ: Το χωριό της παιδοφιλίας είναι στην Καμπότζη



Το χωριό Svay Pak, σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα της Καμπότζης, στη νοτιοανατολική Ασία, έχει μια φριχτή, παγκόσμια, φήμη. Είναι το χωριό στο οποίο μέχρι πρότινος, οι ίδιοι οι γονείς πουλούσουν τα ανήλικα -ακόμη και 5 χρονών- κορίτσια τους, σε διεστραμμένους δυτικούς, ως σεξουαλικά αντικείμενα.

Το ρεπορτάζ του CNN είναι αποκαλυπτικό. Ένα κορίτσι, 18 χρονών σήμερα, δηλώνει ότι δούλευε σε οίκο ανοχής πριν καν μάθει να διαβάζει. «Τότε, ένας άνδρας μου είπε ότι θέλει να κάνει έρωτα μαζί μου. Ούτε καν ήξερα τι μπορεί να εννοούσε». Δεκάδες άλλα κορίτσια έχουν παρόμοιες εμπειρίες, ή και χειρότερες. Κάποια κορίτσια πουλήθηκαν από τους γονείς τους ως σεξουαλικά αντικείμενα.

Μια άλλη κοπέλα θυμάται με κλάμματα στο φακό τι πέρασε. «Στην αρχή μου μιλούσαν ευγενικά. Μετά όμως, με βίαζαν και με χτυπούσαν». Η κοπέλα σώθηκε από τον Don Brewster και τη γυναίκα του, οι οποίοι μετακόμισαν στο χωριό και ίδρυσαν ένα κέντρο αποκατάστασης για τα παιδιά που έπεσαν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης. «Πρόκειται για το απόλυτο κακό. Τα μικρά κορίτσια πονάνε και υποφέρουν τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της πράξης κι αυτό είναι απόλυτα εμφανές στον άνδρα που τις βιάζει», σχολιάζει ο... τοπικός ήρωας, Don Brewster.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια στο μικρό χωριό. Δυστυχώς όμως όχι εντελώς -απλά δεν είναι το ίδιο έκδηλα. Οι επισκέπτες που αποζητούν την παιδική «συντροφιά» πλέον πρέπει να ψάξουν για αυτήν -δεν τους προσφέρεται με το που πατούν το πόδι τους στο χωριό. Το εμπόριο ανηλίκων υφίσταται, απλά έχει μεταφερθεί στο παρασκήνιο...










Πηγή: cnn

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης


www,zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου