Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ο νέος τσάρος σχηματίζει κυβέρνηση....Τους νέους φόρους και τις νέες περικοπές πότε θα τις δούμε;






Κορυφώνονται οι διαβουλεύσεις του νέου πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, με τους πολιτικούς αρχηγούς, Γ. Παπανδρέου, Αντ. Σαμαρά και Γ. Καρατζαφέρη, σε γραφείο του προεδρικού Μεγάρου προκειμένου να γίνει η επιλογή των νέων προσώπων που θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε συμφωνία στη βάση της πρότασης των 7 σημείων μεταξύ Παπανδρέου - Σαμαρά για την 6η δόση, το νέο πρόγραμμα διάσωσης και τη δανειακή σύμβαση.

Κατά την είσοδό του, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί του ευχήθηκαν καλό κουράγιο στο έργο του. Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ανέβαλε το ταξίδι του στη Χίο και περιμένει στην Αθήνα, καθώς δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να πραγματοποιηθεί η ορκομωσία της νέας κυβέρνησης.

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις της προεδρίας.

Το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών

Πρώτος έφθασε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης (09:45), ακολούθησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και τελευταίος την πύλη του Προεδρικού πέρασε ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Είναι η τρίτη φορά που ήρθα γι αυτό το θέμα. Ελπίζω να είναι η τελευταία», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο. «Σήμερα είναι μία καλή μέρα», ακούστηκε να λέει ο Γ. Καρατζαφέρης.

Μετά το ναυάγιο της επιλογής του προέδρου της Βουλής Φ. Πετσάλνικου για το πρωθυπουργικό αξίωμα, στο προσκήνιο επανήλθε το όνομα του πρώην αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος φέρεται να είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες τόσο με τον Γ. Παπανδρέου, όσο και τον Αντ. Σαμαρά κατά τη διάρκεια της νύχτας.



www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου