Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Μουσουλμάνος μετανάστης απαίτησε να κατεβεί εικόνα της Παναγίας από νοσοκομείο.

Θεός ου μυχτιρίζεται....

Μουσουλμάνος (λαθρο)μετανάστης σχετικά πρόσφατα μετέφερε τη γυναίκα του σε μαιευτήριο της Πάτρας για να γεννήσει. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν δημόσιο μαιευτήριο ή κάποιο Κέντρο Υγείας της ευρύτερης περιοχής των Πατρών (οι μετανάστες συνηθίζουν και πηγαίνουν σε Κέντρα Υγείας ακόμα και σε Αγροτικά Ιατρεία και δέχονται να ξεγεννήσουν τις γυναίκες τους ακόμα και γιατροί άσχετων ειδικοτήτων π.χ. οφθαλμίατροι! αρκεί να θεωρηθεί έκτακτο περιστατικό για να μην πληρώσουν τίποτα απολύτως).....


Μόλις έβαλαν τη γυναίκα του στον θάλαμο για να γεννήσει, πρόσεξε ο μουσουλμάνος την εικόνα της Παναγίας στον τοίχο και αμέσως είπε στον υπεύθυνο γιατρό:

- Αυτό το κάδρο (εννοούσε το εικόνισμα) κατέβασέ το αμέσως από κει. Δεν θέλω μόλις γεννηθεί το παιδί μου να δει αυτό το πράμα!

Έγινε μια σχετική φασαρία, η γυναίκα αγχώθηκε και για να μην χειροτερέψουν τα πράγματα, οι υπεύθυνοι δέχθηκαν να κατεβάσουν την εικόνα της Παναγίας (κακώς) με σκοπό να την ανεβάσουν αμέσως μετά.

Ο μουσουλμάνος έμεινε να περιμένει στην αίθουσα αναμονής πότε θα τελειώσει ο τοκετός.
Μετά από ώρες βγήκε ο γιατρός και του ανακοίνωσε:

- Η γυναίκα σου γέννησε φυσιολογικά. Εκείνη είναι καλά.
Το παιδί σου όμως γεννήθηκε τυφλό!
Όχι μόνο εικόνα της Παναγίας δεν θα δει, αλλά ούτε και τίποτα άλλο στον κόσμο!

Ελευθερία του Λόγου για το www.eglimatikotita.gr

2 σχόλια:

  1. Χριστέ μου πότε θα καταλάβουν όλοι ότι είμαστε κάτω από τα μάτια του Θεού;;;; εκείνος δίνει τα πάντα και εκείνος τα παίρνει όποτε θέλει όπως θέλει γιατί εκείνος το θέλει!!!!
    Αυτός το κοράνι θα το έβγαζε από το χειρουργείο;;;; κακώς και που οι δικοί μας γιατροί κατέβασαν την εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου μας!!!! Αλλά τελικά ο κάθε ένας παίρνει τελικά αυτό που του αξίζει!!! Η πεθερά μου πέρυσι παραμονές Χριστουγέννων μου είπε ότι δεν την νοιάζει που εγώ που δεν έχω παιδί (και ξέρει τι χειρουργεία έχω περάσει) γιατί ο άλλος της ο γιος είχε αποκτήσει το δεύτερο παιδάκι του!!! Φέτος κλέψανε το επαγγελματικό αυτοκίνητο του γιου της και η νύφη της έπαθε ένα μεγάλο έγκαυμα ακριβώς την ίδια εποχή που είχε πονέσει και εκείνη με τα λόγια της δηλαδή κοντά στις μέρες των Χριστουγέννων!!! Δεν λυπήθηκα αλλά φυσικά επουδενί δεν χάρηκα!!! απλά πιστεύω ότι όλοι μας παίρνουμε κάποια στιγμή αυτό που μας αξίζει και πιο πολύ στο σημείο που εμείς πονάμε!!! Ευχαριστώ που με δεχτήκατε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαλάντη Λακούτση

    Όπως λεει και μια ελληνική παροιμία:τα παντα εδω πληρώνονται.Σκοπό μας είναι να ζουμε αγαπώνατς τον πλησίον μας διαμεσου του Θεού μας και να μην νομίζουμε οτι τα πάντα θα τα κατακτησουμε και θα τα απολαυσουμε εδώ.Έτσι και θα συμπεριφερώμαστε σωστα προς τον πλησίον και θα αγαπούμε ειληκρινά καιτον Θεό.

    Καλό σου βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή