Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

"Αντικειμενικές "προσλήψεις σε Εκκλησιαστικά Σχολεία!!!


Άρχισαν πριν λίγες μερες οι προσλήψεις αναπληρωτών και ωρομισθίων καθηγητών στα Εκκλησιαστικά Γυμνάσια Λυκεια σε όλη την χωρα.Τα κριτίρια προσληψης σε αυτά είναι πρώτον η συστατική επιστολή απο τον οικείο επίσκοπο, το βιογραφικό σημείωμα καθώς και οι τυχων γνωριμίες πο έχει ο καθε υποψήφιο- θυμα της εκκλησιαστικής αυτής απάτης.

Αν εξετασουμε λίγο αντικειμενικά τα προσόντα των υποψηφίων δεν λαμβανονται υπόψην στην Ελλάδα του 2010 ουε τα Διδακτορικά αλλά και ούτε οι αλλοι τιτλοι σπουδων του υποψηφίου.

Αυτό που εξετάζεται είναι κατα πόσον είναι οσφυοκάμπτης ο υποψήφιος και κατα πόσον θελει να εκπληρώνει τις ορεξεις-απαιτησεις του εκάστοτε επισκόπου, δηλαδή αν είναι αυλικός του ή μη.


Με αυτή την ενεργεια του υπουργειου ,που υπαρχει εκκλησιαστικό χερι απο πισω, φερνει την Ελλάδα στον μεσαίωνα.Διότι όποιος δεν είναι γλύφτης του καθε επισκόπου δεν θα μπορεί να διδαξει στα Εκκλησιαστικά Σχολεια γιατί θα είναι ανεπαρκής....

Αυτό επι Χριστοδούλου βέβαια δεν γίνοταν διότι υπηρχε αντικειμενικότητα στην επιλογή του διδακτικού προσωπικού στα Σχολεία αυτα, δηλαδή ο υποψήφιος εισερχόταν στην εκκλησιαστική επκαιδευση με βαση τα μορια του που προέκυπταν απο του τιτλους σπουδών του.Όμως ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος που παλιαότερα ήταν συνεργατης του τωρινού Πρωθυπουργού και νυν δεκανίκη του επετρεψε και ευλόγησε αυτή την αθλιότητα. Ας γνωρίζουν όμως ότι τα δεκανίκια καθως και τα προφυλακτικά είναι πραγματα και όταν περασει η χρήση τους πετιούνται.....

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!
    ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ....ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΙΝΑΙ
    ΜΕΓΑΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dromeas είπε...

    Δυστηχώς και επιδη δεν μιλαει στα θεματα που αφορουν τον λαό είναι ο πιο αγαπητός στους πολιτικούς...

    Καλό σου βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή