Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Αντί να βυθίσουν το “Χόρα” βύθισαν μερικοί πολιτικοί την χώρα



Ένα τουρκικό υδρογραφικό σκάφος βγήκε ανοιχτά της Θάσου, σε διεθνή ύδατα αλλά στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα, για να κάνει έρευνες για πετρέλαιο. Οι γείτονες Τούρκοι δεν λένε να ηρεμήσουν εξακολουθούν να είναι επιθετικοί , οι πασάδες της Άγκυρας, παρά τα ζεϊμπέκικα ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΤΖΕΜ και τις κουμπαριές ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ -ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Εμείς τους καλοπιάνουμε κι αυτοί προσπαθούν να μας πιάσουν και τον κώλο. Θου κύριε.. Οθωμανικό δίκαιο γαρ..

Γράφει ο Μανούσος Γ. Δασκαλάκης

Είναι αδιόρθωτο το Τούρκικο κατεστημένο με τον επεκτατικό ιμπεριαλισμό του. Και η Ευρώπη τι κάνει όταν η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα ,απειλεί τα σύνορα μας τα οποία είναι και σύνορα της Ευρώπης; Τζάμπα ενταχθήκαμε άραγε στην μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια; Θα μας αφήσει η μεγάλη αποικιοκρατική και ιστορική Ευρώπη των σταυροφόρων, απροστάτευτα τα ορφανά, να μας κατασπαράξουν οι Μουσουλμάνοι; Τώρα που καταχρεωθήκαμε, και δεν υπάρχει σάλιο για μισθούς και συντάξεις πόσο μάλλον για εξοπλισμούς; Τους τα είπε έξω από τα δόντια κι ο πράσινος ευρωβουλευτής Ντανιέλ κον Μπεντίτ στο Ευρωκοινοβούλιο.

Μολονότι «πράσινος» κοκκίνισε από τον θυμό του βλέποντας την αδιαφορία των Ευρωπαίων «φίλων» και συμμάχων. Μα οι σύμμαχοι μπρε αγρόν ηγόραζαν. Αφερίμ βεζύρη μου τα συμφέροντα τους εξυπηρετούν μπρε κι αυτοί οι πεζεβένκηδες, για την πάρτη μας θα κοιτάξουν τώρα , ή τις δικές τους πολεμικές βιομηχανίες να μπουκώσουν.

Σφυρίζουν αδιάφορα και εξακολουθούν να μας πουλάνε υποβρύχια που γέρνουν, αεροπλάνα, τάνκς και κανόνια ,που δεν είναι μακαρόνια ,αλά γίνονται δημόσιο χρέος, και υποθήκη της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Αν μας έμεινε και καθόλου ανεξαρτησία, μετά την κάθοδο του Δ.Ν.Τ και της τρόϊκας που μας διαφεντεύει, και τον κόσμο κυριεύει. Οι τραπεζίτες θέλουν πίσω τα δάνεια τους. Τι θα απογίνουν κι αυτοί οι έρμοι. Θα ρέψουν από την πείνα και την στέρηση.


www.agonaskritis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου