Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Οργιάζουν οι συκοφάντες Σκοπιανοί εις βάρος της Ελλάδας



makedoniaΡαγδαίες εξελίξεις αναμένονται στο Σκοπιανό αμέσως μετά τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου (για να μην υπάρξουν και εκλογικές απώλειες) και σχεδόν ταυτόχρονα με τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λισαβόνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, Αθήνα και Σκόπια έχουν συμφωνήσει παρασκηνιακά(!) στο όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη”.

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος στο Κυριακάτικο κήρυγμά του αντιλαμβανόμενος που το πάει η Κυβέρνηση αποκάλυψε με στοιχεία τη συκοφαντική εκστρατεία εις βάρος της Ελλάδας, που έχουν εξαπολύσει οι Σκοπιανοί, απαριθμώντας επιγραμματικά τα ασύστολα ψεύδη, διότι «είναι αδύνατον να αναλυθεί ένα κείμενο 120 σελίδων σε ένα κήρυγμα».

Στο μακροσκελές κείμενο κατασυκοφάντησης της Ελλάδας από τους Σκοπιανούς αναφέρεται:
- Η Μακεδονία δεν υπήρξε ποτέ Ελληνική
- Οι Γραικοί – Έλληνες ήρθαν το 1912 με το στρατό και τους υποδούλωσε
- Το 1923 τους εμπλούτισαν με Τουρκοέλληνες που τους έδιωξαν οι Τούρκοι από τη Μικρά Ασία
- Είναι ανόητο να λένε το σύνθημα «η Μακεδονία είναι ελληνική». Είναι σαν να λέμε «η Γαλλία είναι Βρετανική»
- Οι Έλληνες θα μείνουν με τον ορεινό βράχο της Ακρόπολης γιατί θα τους πάρουμε τη Μακεδονία του Αιγαίου, οι Τούρκοι θα πάρουν τη Θράκη και την Κύπρο και οι Αλβανοί την Ήπειρο.

Με αυτούς συνομιλούν οι ελληνικές κυβερνήσεις και συζητούν παρασκηνιακά για το όνομα λες και πρόκειται για τσιφλίκι τους. Να τους χαιρόμαστε…

Ειρήσθω εν παρόδω θα έχει ενδιαφέρον αν μεταβεί στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Παπανδρέου στα Σκόπια για τα εγκαίνια του σούπερ μάρκετ Βερόπουλος. Να δούμε αν... ψωνίσει και το όνομα.



www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου