Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Σε απόγνωση λόγω ερωτικά ακόρεστης συζύγου

Ένας Τούρκος που κατοικεί στη νοτιοδυτική Γερμανία κάλεσε την αστυνομία για να τον βοηθήσει να γλιτώσει από τον ακόρεστο... ερωτικό πόθο της συζύγου του.

Σε απόγνωση λόγω ερωτικά ακόρεστης συζύγου

Ο άνδρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τηλεφώνησε στην άμεση δράση της πόλης Βάιμπλινγκεν προκειμένου τα όργανα της τάξης να τον βοηθήσουν να προασπίσει τη νυχτερινή του ανάπαυση ενώ ιδιάιτερα εξουθενωμένος τους αποκάλυψε το δράμα που ζει.

Οπως είπε είναι 18 χρόνια παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και μια γυναίκα που τον εξουσιάζει και τον ταπεινώνει. Για το λόγο αυτό τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει εγκαταλείψει τη συζυγική κλίνη και κοιμάται στο καθιστικό. Αυτό όμως δεν εμποδίζει την «καταπιεστική» σύζυγο να απαιτεί από αυτόν να εκπληρώσει τα συζυγικά του καθήκοντα.

Βλέποντας το μαρτύριό του να συνεχίζεται πρόσφατα ο άνδρας πήρε τη γενναία απόφαση να χωρίσει και να μετακομίσει προκειμένου να βρει την ηρεμία του, ψυχή τε και σώματι, κυρίως γιατί το πρωί πρέπει να είναι δυνατός και με διαύγεια πνεύματος όταν φεύγει για τη δουλειά, κάτι που δεν είναι εφικτό στην παρούσα φάση κάθώς κάθε ημέρα ξυπνά εξουθενωμένος αφού υποχρεώνεται να εκπληρώνει τις ερωτικές απαιτήσεις της γυναίκας του.www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου