Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ο Φ.Πετσάλνικος νέος πρωθυπουργός και ο Β.Πολύδωρας Πρόεδρος Βουλής!

Συνεχιζεται απαράλαχτα η Πασοκική πολιτική.Καλή Υπομονή στους Έλληνες

Ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος θα είναι οριστικά ο νέος πρωθυπουργός, ενώ συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο κομμάτων ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Βύρωνας Πολύδωρας να αναλάβει νέος Πρόεδρος της Βουλής, σύμφωνα με πληροφορίες του defencenet.gr.

Ο Α.Σαμαράς δέχθηκε την πρόταση του Γ.Παπανδρέου, αφού ο Φ.Πετσάλνικος ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του κόμματος της Ν.Δ. για να ηγηθεί της μεταβατικής κυβέρνησης που θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές τον Φεβρουάριο, μετά την έγκριση της δανειακής σύμβασης.Eπίσης ο Γ.Παπανδρέου δέχθηκε να αναλάβει πρόεδρος της Βουλής ο Βύρωνας Πολύδωρας ως ένας μετριοπαθής πολιτικός που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της στιγμής.Ήδη στο γραφείο του μελλοντικού πρωθυπουργού στη Βουλή, επικρατεί πανηγυρική ατμόσφαιρα και έχουν αρχίσει τα... κεράσματα από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. Ουρά κάνουν βουλευτές και υπάλληλοι της Βουλής για να τον συγχαρούν. Το τέλος στο «θρίλερ» αναμένεται στις 18.00 (μεταφέρθηκε το ραντεβού από τις 17.00), οπότε ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, θα ανακοινωθεί ο νέος πρωθυπουργός και η σύνθεση της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.

Πριν από λίγο πάντως που ο Κάρολος Παπούλιας αναχώρησε από το Προεδρικό Μέγαρο για να επιστρέψει στις πέντε είπε στους δημοσιογράφους, «τελειώσαμε», αφήνοντας φυσικά να εννοηθεί ότι έχουν ολοκληρωθεί οι διεργασίες για τη νέα κυβέρνηση.

Σε λίγο αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση ότι ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός που θα ηγηθεί της κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας.


defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου