Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Η θαυματουργός εικόνα "Παναγίας της Κεράς"απο το χωριό Μονή του Δημου Ανατολικού Σελίνου

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Παρανόμησαν για να μην πεθάνουν από ασιτία


Ένα συγκλονιστικό συμβάν που συγκίνησε τους αυτόπτες μάρτυρες, αγγίζοντας και την πιο ευαίσθητη χορδή της κάθε σκληρής ψυχής συνέβη σε σούπερ μάρκετ στη Μυτιλήνη.

Δύο συνάνθρωποί μας, οι οποίοι δεν είχαν φάει για περισσότερο από τρεις μέρες, δεν άντεξαν άλλο και αποφάσισαν να «παρανομήσουν».Επισκέφτηκαν, λοιπόν, ένα μάρκετ της Μυτιλήνης, κατευθύνθηκαν στα ράφια όπου υπήρχε ψωμί, τυρί και το έφαγαν.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις τους και αμέσως οι υπάλληλοι, ειδοποίησαν την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και τους συνέλαβαν, τους ρώτησαν γιατί έκαναν αυτή την πράξη.

Οι δύο άνθρωποι είπαν αυθόρμητα στους αστυνομικούς που έμειναν εμβρόντητοι, ότι είχαν να φάνε τρεις ημέρες και επειδή δεν άντεχαν αναγκάστηκαν να «παρανομήσουν». Ζήτησαν συγγνώμη από τους υπαλλήλους του καταστήματος και τους είπαν ότι μόλις βρουν χρήματα, θα πάνε να τους πληρώσουν.

Προ αυτής της εξέλιξης, η διεύθυνση του καταστήματος αλλά και η αστυνομία, δείχνοντας κατανόηση και ευαισθησία τους δεν έδωσαν συνέχεια στο επεισόδιο.

Πηγή:lesvosnews


www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου